And other stuff (AOS) genomför förstudier, konceptutveckling och projektledning till ideella, privata och offentliga aktörer. Byrån består av mig; Jasmine, som tillför expertis till sektoröverskridande samarbeten och arrangemang som bidrar till inkludering samt upplevelser och möten - gärna med maten som verktyg. Jag arbetar efter medskapande och inkluderande metoder vilket ofta bidrar till unika leveranser. Tack vare mitt breda nätverk över olika sektorer har jag nära till många perspektiv och mycket kunskap som ibland glöms bort.
Jag vill gärna genom de projekt jag arbetar med skapa oväntade möten eller att det finns möjlighet att visa på kunskaper som inte alltid är lika synliga utifrån de normer som vanligtvis dominerar. Vad är det vi missar? Vilka fantastiska smaker och upplevelser känner vi ännu inte till?
För att ge exempel på koncept, projekt och processer som jag utvecklat eller projektlett, både på eget initiativ och på uppdrag av andra:
- Global Picnic Food Festival
- Global kitchen
- Container Kitchen
- Matgatan på Ö-festen
- Biskopsgårdens Matfestival
- Matkollo, ett samarbetsprojekt för ICA
- Queens of the Kitchen på Göteborgs Konstmuseum